info@muziekbuurtheemskerk.nl

Nieuws

Wat er allemaal gebeurd

Even voorstellen …

Beste bewoners, sinds 18 februari werk ik als bewonersbegeleider bij Woonopmaat. In mijn vorige functie was ik, namens de aannemer, als bewonersconsulent actief bij verduurzamingsprojecten. Bij Woonopmaat volg ik Connie Janszen op onder andere als bewonersbegeleider bij het grootonderhoudsproject in de Muziekbuurt. Ik hoop om, namens Woonopmaat, met u samen te mogen werken aan een mooi woonresultaat.

Marco Balm, bewonersbegeleider bij Woonopmaat

Even voorstellen …

Sinds half september worden de werkzaamheden van Kor Feenstra bij Woonopmaat overgenomen door Connie Janszen. Zij heeft veel ervaring met klankbordgroepen van woningverbeteringsprojecten en bij nieuwbouw.


Besparing op de stookkosten van 57%!
Bij Gerda Welp en haar man hebben de werkzaamheden aan hun woning aan de Valcooghstraat plaatsgevonden in het tweede kwartaal van 2017. Afgelopen winter zaten zij er warmpjes bij in hun geïsoleerde woning. Onlangs kreeg Gerda de jaarlijkse afrekening van het gas en elektra. Hieruit bleek dat zij maar liefst 57% bespaard heeft op de stookkosten. En dit is precies waarvoor we al het werk doen in de Muziekbuurt!