info@muziekbuurtheemskerk.nl

Bouwteam

Maak kennis met ons bouwteam

bouwteam

Meijran Architecten, Van Lith bouwgroep en A.C. Borst Bouw zijn drie ervaren ondernemingen met in totaal 283 jaar ervaring. Deze lange geschiedenis is onderdeel van onze bedrijfscultuur. Innovatie is hierbij van essentieel belang, maar wij blijven kritisch tegenover vluchtige trends. Voor ons staat een langetermijn relatie centraal. Dat betekent kwailteit maken waar u als bewoner jarenlang van kunt genieten.

Ons team heeft de krachten gebundeld om de muziekbuurt te transformeren voor een duurzame toekomst.

Samenwerken zien wij ook als een manier om elkaar op een positieve manier scherp te houden. Wij zijn er van overtuigd dat dit resulteert in een betere kwaliteit en een efficiƫntere manier van werken. Onze drie organisaties bezitten specifieke ervaring en expertise. Door samen te werken benutten we elkaars kwaliteiten beter en kunnen we van elkaar leren.

bouwteam2

Groot onderhoud voor een heel dorp

Dit project omvat 444 huurwoningen. Naast deze woningen bezit de wijk nog 107 koopwoningen. Het groot onderhoudĀ heeft dus impact op 551 huishoudens. De enorme diversiteit binnen de wijk maakt de opgave extra uitdagend. Het is onze overtuiging dat de plannen alleen in samenwerking met bewoners en gemeente te ontwikkelen zijn.

Draagvlak is een vereiste om tot realisatie te komen. Wij geloven in heldere communicatie richting u.

Wij willen u niet in een beoordelende positie brengen maar juist laten participeren. Het is uw leefomgeving!